Інформація для операторів ринку

Костянтинівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області повідомляє, що з метою проведення роз’яснювальної роботи та підвищення рівня обізнаності про особливості впровадження системи HACCP в Україні фахівці проекту «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» Міністерства аграрної політики та продовольства України. Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів разом з спеціалістами платформи масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» розробили безкоштовний навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач».           Навчальний курс присвячений розробці, запровадженню та забезпеченню функціонування процедур, заснованих на принципах системи HACCP, та доступною мовою пояснює такі непрості питання:-        що таке нове харчове законодавство України;-        що харчове законодавство дає бізнесу та споживачам;-        хто такі оператори ринку;-        що таке простежуваність у харчовому законодавстві;-        що таке HACCP та як його правильно читати.          Курс спрямований насамперед на представників бізнес-середовища, але цікавим як фахівцям державного сектору в харчовій галузі, так і споживачам.           Навчання повністю безкоштовне, воно побудоване у вигляді відеолекцій. За результатами успішного проходження курсу учасники отримають відповідні сертифікати.            Також інформуємо, що зареєструватися на безкоштовний навчальний онлайн-курс можна за посиланням: https://courses.prometheus.org.ua/courses/coursev1:MinAgro+HACCP101+2019_Т2/about.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.